Partidul Politic ”Democrația Acasă”Partidul Politic ”Democrația Acasă”Partidul Politic ”Democrația Acasă”
(+373) 600 22 564
[email protected]
Chișinău,Moldova
Partidul Politic ”Democrația Acasă”Partidul Politic ”Democrația Acasă”Partidul Politic ”Democrația Acasă”
0
Termeni și condiții

  • Confirm că sunt cetățean al Republicii Moldova.
  • Sunt de acord ca Partidul Democrația Acasă să-mi proceseze datele cu caracter personal strict conform Legii Nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
  • Confirm că cardul bancar care îl voi utiliza îmi aparține și numele meu este afișat pe el. Sunt conștient că în cazul în care folosesc cardul unei alte persoane, suma donației poate fi redirecționată către stat.
  • Confirm că datele introduse în formular (nume, prenume, IDNP, domiciliu) sunt veridice și sunt de acord ca acestea să fie transmise către Comisia Electorală Centrală, conform legii. Sunt conștient că în cazul în care datele nu corespund cu detaliile din buletinul de identitate, suma donației poate fi redirecționată către stat.
  • Donațiile făcute de o persoană fizică în decurs de un an nu poate depăși suma a 6 salarii medii lunare pe economie pe anul respectiv (salariul mediu pentru 2020 a fost stabilit în valoare de 7953 lei).
  • În cazul cetățenilor Republicii Moldova cu venituri obținute în afara țării, suma donațiilor nu poate depăși 3 salarii medii lunare pe economie.
  • Donaţiile făcute de o persoană juridică într-un an bugetar nu pot depăşi suma a 12 salarii medii lunare pe economie stabilite pe anul respectiv.

We understand the importance of approaching each work integrally and believe in the power of simple.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)

Niciun produs în coș.