Alege suma pentru efectuarea unei donații:

Procesul nu va dura mai mult de 5 minute.

Pentru a finaliza donaţia, te rugăm să ai la îndemână cardul bancar şi buletinul de identitate.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii și sunt stabilite de lege:

Vom pastra datele în siguranță și le vom folosi strict pentru finalizarea donației.

Procesul e aproape finalizat. Rămâne doar să faci două poze (una față, una verso) ale buletinului tău de identitate și să le încarci mai jos.

Nu ne place să cerem acest document, însă legea ne obligă să validăm identitatea donatorului. În plus, asta ne va proteja de cei cu rea-voință care vor dori să submineze procesul de donație.

Atenție, noi nu stocăm copiile de buletin. Documentele sunt șterse imediat din sistem o dată ce confirmăm datele introduse anterior.

Este necesar sa încărcati pozele ale buletinului de identitate (una față, una verso).

Dimensiunea fișierului nu trebuie să depășească 16 mb.

Termeni și condiții

  • Confirm că sunt cetățean al Republicii Moldova.
  • Sunt de acord ca Partidul "Democrația Acasă" să-mi proceseze datele cu caracter personal strict conform Legii Nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
  • Confirm că cardul bancar care îl voi utiliza îmi aparține și numele meu este afișat pe el. Sunt conștient că în cazul în care folosesc cardul unei alte persoane, suma donației poate fi redirecționată către stat.
  • Confirm că datele introduse în formular (nume, prenume, IDNP, domiciliu) sunt veridice și sunt de acord ca acestea să fie transmise către Comisia Electorală Centrală, conform legii. Sunt conștient că în cazul în care datele nu corespund cu detaliile din buletinul de identitate, suma donației poate fi redirecționată către stat.
  • Donațiile făcute de o persoană fizică în decurs de un an nu poate depăși suma a 6 salarii medii lunare pe economie pe anul respectiv (salariul mediu pentru 2020 a fost stabilit în valoare de 7953 lei).
  • În cazul cetățenilor Republicii Moldova cu venituri obținute în afara țării, suma donațiilor nu poate depăși 3 salarii medii lunare pe economie.
  • Donaţiile făcute de o persoană juridică într-un an bugetar nu pot depăşi suma a 12 salarii medii lunare pe economie stabilite pe anul respectiv.

Este necesar sa acceptati termeni și condiții de mai sus.

Donația Dvs. ne ajută

Contribuie pentru a crește forța și puterea inițiativelor noastre.
Cu ajutorul fiecăruia dintre noi, putem să ne mișcăm înainte spre rezultate mari.

Informație despre Donații

Campania noastră a parcurs un drum lung, dar mai avem încă multe drumuri înainte. Acum este momentul ca noi să continuăm și să continuăm
această mișcare incredibilă. Vă rugăm să faceți o donație acum și să ne ajutați să câștigăm!

 

Donațiile prin operațiuni bancare pot fi efectuate prin intermediul conturilor de card bancar deschise în băncile din țară sau de peste hotare și/sau prin virament (transfer bancar) în contul “Fond electoral”. Donațiile prin virament se confirmă prin documente primare întocmite de instituțiile financiare naționale care au încasat și au efectuat viramentul, sau de concurentul electoral, în cazul donațiilor de peste hotare, cu indicarea obligatorie a numelui prenumelui, IDNP (în cazul persoanelor fizice), datei, lunei, anul nașterii, funcției deținute (ocupației), locului de muncă, denumirii, IDNO (în cazul persoanelor juridice), precum și a destinației plății.